Maybelline Total Temptation Mascara

Updated: May 4, 2018


Е, просто нямаше как да не ви похваля тази спирала! :D Ако трябва да знаете едно нещо за мен, то е, че съм огромен фен на Maybelline. Една от най-добрите палети, които притежавам и не спирам да използвам е именно тяхна, но за нея – друг път.


Та ... СПИРАЛАТА Е БОМБАА.


Първо, няма как да не дам оценка 10 от 10 за опаковката. Розова, стилна и удобна - какво повече може да иска човек.


Второ – мирисът.... Това е първата спирала, която съм използвала и притежавам, която да ухае толкова прекрасно. В спиралата има екстракт от кокос и тя мирише на кремче или на нещо вкусно, което те кара да не спираш да я душиш :D


Един минус за мен е големината на четката. Формата ѝ е страхотна и наистина прави миглите да изглеждат впечатляващо, но е една идея по-голяма от обикновено и затова редовно се ръгам в очите. Разбира се, ако сте по-внимателни от мен, може да го предотвратите :DСпоменах за формата – наистина е удобна. Не знам какво точно се предполага да прави спиралата, но мога да ви кажа на мен как ми действа – удължава миглите, разпределя ги така, че да изглеждат повече и не ги слепва. Понякога остават топченца, но когато минете през миглите с четчица за вежди, всичко е наред.


Спиралата се продава за около 20 лв., аз взех моята от магазин Lilly на промоционална цена от 10 лв., което си е абсолютно приемливо за такава спирала от тази марка. Общо взето, ако искате наистина добра спирала, която и да ухае хубаво, определено това е добър избор!


Пожелавам ви приказен ден!

0 comments