Jeffree Star

Updated: May 5, 2018

Като човек, който е в постоянно търсене на мотивация и красота, реших да споделя с вас кой е един хората и по-скоро кой е главният „отговорник“ за това аз да започна да се интересувам и занимавам с гримове.


Името му е Jeffree Star.


Предполагам, доста от вас са чували за него, а тези, които не са, сигурно ще се фрапират от начина, по който изглежда. Да си призная, в началото и аз бях изненадана и ми отне време да свикна с визията и гласа му. Мисля, че е transgender, въпреки че май не е :D Но, да сме наясно – не съм човек, който поставя етикети или съди по такива, затова си спестете коментарите по тази тема.


Занимавал се е с музика, след това започва своя собствена линия за гримове, а по-късно идва и каналът му в Youtube. Засега не звучи като нещо особено и да, общо взето стандартен път към успеха, но уменията, които притежава откъм гримиране са абсолютно впечатляващи.Аз съм силно вдъхновена от него и гледам всяко едно от видеата му. Изключително освободена личност е, и знаейки колко е скандален, често демонстрира колко точно не му пука за чуждото мнение. Това е силно мотивиращо. Jeffree е добър пример за трудолюбив човек, който не се спира пред нищо, за да преследва мечтите си, игнорира хорското мнение и се стреми към успеха.


Освен като личност, Jeffree е вдъхновяващ и като makeup artist, и като човек, който сам създава гримове и козметика. Бидейки и от двете страни на грима, той знае какво се търси и харесва и е намерил начин да го постигне. Това ме кара да харесвам review-тата му – обикновено мнението му е адекватно и ми допада. Е, понякога не съм съгласна с него, но това ми се случва често с по-големите гурута. Смятам, че се дължи на факта, че те са свикнали да използват по-скъпа и престижна козметика, и когато тестват продукт на някоя drug store марка, често очакванията им са огромни и това понякога им пречи да оценят продукта високо.


Въпреки това, Jeffree винаги е изразявал честно мнението си и подкрепя по-малките компании и drug store марки.


Признавам си, че той е един от идолите ми и винаги казвам много силни думи за него. Смятам, че ако оставим предразсъдъците си настрана и се съсредоточим върху таланта и характера му, много от вас биха го харесали. Надявам се наистина да му дадете шанс, за да разберете защо чак пък статия му посветих :D Все пак тази рубрика е отдадена на това да черпим вдъхновение и да избягаме в света на цветното и красивото, поне за малко :)


Пожелавам ви продуктивен и приказен ден ^^