К-чорапки!

Здравейте, приятели!

Нека се гмурнем директно в днешната тема, а тя е – свежест! Но не каква да е, а именно свежестта, която могат да доставят на настроението ти само два различни чорапа.

Не е тайна, че аз съм човек, който рядко, направо нека си го кажем – никога не носи два еднакви чорапа. Е, гледам да ограничавам тази лудост до два къси и два дълги, но се случва да се прокрадне някоя сънена сутрин, която да обърка нещата.


Та може би, заради тази ми мания по различните чорапи се влюбих толкова в идеята на K-TEAM. Идеята на двете сладурани – Криси и Ивелина е да продават ръчно декорирани чорапки. Е, какво по-прекрасно от това. Силно се впечатлих от това хрумване, защото е изключително свеж и простичък начин да освежим визията и ... рафтчето си чорапи :D


Предлагат различни цветове и каквито се сетите дизайни! Като грим маниак можете да се сетите, че тези ми грабнаха първи окото:


Всички снимки принадлежат на @k_team.bg

Но след като се разгледах установих, че ... май искам по един чифт от всичките! Определено предлагат дизайн за всяка личност и стил, както и си дарен със свободата да комбинираш чорапки от различните видове. Розов и черен чорап, ами защо не? Предполагам, че също като мен няма да можете да се спрете на поръчка на само един чифт, така че комбинирайте на воля!К-чорапките са точно това раздвижване и освежаване, което може би търсите да вкарате във визията си и точно този елемент, който ще ви направи уникални и единствени по вида си.Можете да се свържете с K-TEAM във Facebook страницата им: (щракнете върху снимките ;))

или в Instagram на k_team.bg, където да разгледате и изберете своя фаворит и да заявите своята поръчка ^^

Приятно пазаруване ^^


0 comments

Recent Posts

See All

Let's talk

Здравейте, приятeли, long time no see. Да се оправдавам за отсъствието си няма смисъл. Вярвам, че тази статия ще ви даде отговор защо не съм писала отдавна. Ще започна с една-две молби към всеки едни