К-чорапки!

Здравейте, приятели!

Нека се гмурнем директно в днешната тема, а тя е – свежест! Но не каква да е, а именно свежестта, която могат да доставят на настроението ти само два различни чорапа.

Не е тайна, че аз съм човек, който рядко, направо нека си го кажем – никога не носи два еднакви чорапа. Е, гледам да ограничавам тази лудост до два къси и два дълги, но се случва да се прокрадне някоя сънена сутрин, която да обърка нещата.


Та може би, заради тази ми мания по различните чорапи се влюбих толкова в идеята на K-TEAM. Идеята на двете сладурани – Криси и Ивелина е да продават ръчно декорирани чорапки. Е, какво по-прекрасно от това. Силно се впечатлих от това хрумване, защото е изключително свеж и простичък начин да освежим визията и ... рафтчето си чорапи :D


Предлагат различни цветове и каквито се сетите дизайни! Като грим маниак можете да се сетите, че тези ми грабнаха първи окото:


Всички снимки принадлежат на @k_team.bg

Но след като се разгледах установих, че ... май искам по един чифт от всичките! Определено предлагат дизайн за всяка личност и стил, както и си дарен със свободата да комбинираш чорапки от различните видове. Розов и черен чорап, ами защо не? Предполагам, че също като мен няма да можете да се спрете на поръчка на само един чифт, така че комбинирайте на воля!К-чорапките са точно това раздвижване и освежаване, което може би търсите да вкарате във визията си и точно този елемент, който ще ви направи уникални и единствени по вида си.Можете да се свържете с K-TEAM във Facebook страницата им: (щракнете върху снимките ;))

или в Instagram на k_team.bg, където да разгледате и изберете своя фаворит и да заявите своята поръчка ^^

Приятно пазаруване ^^