Как да заблестим като Кара Делевийн?

Мдаам, Кара. Определено познато и специфично лице. За мен тя е една изключително естествена и красива личност, в същото време забавна, но и професионалист. Конкретната визия, която избрах да ви покажа е лятна, лесна за постигане и достатъчно стандартна, така че да отива на повечето хора.
Лицето


С базата всеки може да започне, както прецени. Аз слагам primer и отгоре единствено коректор, защото обичам по-естествено изглеждащата кожа, а и за лятото го намирам за по-удобно от фон дьо тена.

Контурирах малко носа си, въпреки че моят е доста чип и няма какво повече да направя с него. Изострих скулите си малко повече от обикновено, за да постигна острия и драматичен вид на лицето й, защото моето лице е по-бузесто от нейното.


Веждите


Те са запазената й марка - едно от нещата, с които е известна - разрошени, доста тъмни и плътни. Това можете да постигнете като ги подчертаете с молив, използвате pomade и накрая да завършите с гелче (цветно или безцветно, вие преценявате), за да ги разрошите и фиксирате. А може и просто да ги разрешете с четчица.Очите


Важно е да изравните тена и цветните петънца, затова е хубаво да сложите някаква основа, няма значение дали ще е основа за сенки или обикновен коректор..


Можете да сложите някакъв по-светъл и неутрален цвят сенка за база, а може и директно да се хвърлите в тъмно кафявото, което носи тя. Концентрирано е в края на окото и в the crease (сгъвката на клепача), като е изтеглено към веждата и имитира очна линия с крилце.


Върху клепача, започвайки от inner corner-а й (вътрешното ъгълче на окото) има златисто-сребрист цвят. Хубаво е, когато го нанесете, да нанесете отново малко от предишния цвят на конкретното място, защото е вероятно пигментът да е отслабнал. Също така, за да изглежда по-естествено можете да вземете чиста четка или дори с пръст, ако не разполагате с разновидност от четки, и да blend-нете двата цвята един в друг, за да постигнете по-плавно преливане.


Върху water line-а си, Кара има син молив, който е изтеглен и съвсем малко под долните мигли. Препоръчвам ви да blend-нете частта под миглите, отново за по-естествен завършек. Слагате съвсем малко highlighter във вътрешната част на окото и сте готови.


Спирала и изкуствени мигли - ако сте им фен. Ако не сте, но искате да имате линията, която тя има над горните си мигли, можете да подчертаете съвсем леко с черно или кафяво, както аз направих, като не рисувате крилце настрани.Червилото, което използвах е на Golden rose в цвят 10. Пудра и фиксиращ спрей – по желание и визията е завършена!Сега греете като Кара, а и носите усещане за свежест със себе си. Приятно греене! ^^

2 comments