Какво да носим в чантата си?

Updated: May 5, 2018

Пролетта вече е тук, а лятото и то няма търпение да ни навести. Махаме дебелите дрехи и големите якета, но това, без което не можем, е стилна и практична чанта, която да допълва тоалета ни и да ни придружава навсякъде.


Аз лично съм фен на малките ранички и чантички, но като дама не мога да устоя на стилна дамска чанта отвреме навреме.

Колкото и да сме различни в избора си обаче, има едно нещо, което ни обединява – вещите, които винаги носим със себе си.

Ето най-важните за мен неща, които гледам винаги да имам в чантата си, като изключим универсалните портмоне, ключове и т.н. :Р


1. Дезодорант

Определено не излизам никъде без него. Дори да пръснеш малко върху себе си, ти дава усещане за свежест и по-лесно дочакваш времето да се прибереш и да си вземеш душ.

А през горещите дни, в които съм облечена с пола, рокля или къси панталонки, така че бедрата ми да се докосват и трият едно в друго, нося със себе си сух дезодорант, за да мога да сложа малко на мястото, където е триенето и да облекча малко болката. #thestruggleisreal


2. Мокри и сухи кърпички, резервна превръзка

Тези три неща са задължителни, според мен. Каквото и да стане - винаги ще бъдете подготвени. А, и като сме на вълна горещи дни, мокрите кърпички помагат и за леко освежаване.


3. Малко огледалце

На никого не вреди да има в себе си компактно огледалце, в което бързо да може да провери грима си, прическата или… да улови някой скрит възхитен поглед ;)4. Matt blotting paper

Това са ултра тънки кърпички, които са предназначени за отстраняване на мазното от кожата, без да махат грима.

Като момиче с мазна кожа мога да заявя, че това се оказва спасител в доста ситуации и определено го препоръчвам на други с подобен тип кожа.


5. Гримове и принадлежности

Под „гримове” нямам предвид една торба с продукти, а например една пудра, с която да освежите грима си или червилото (балсамчето за устни), с което сте в момента, за да сте в готовност да поправите или нанесете отново.

Доста момичета носят четка или гребенче за коса със себе си, което също смятам за полезно. Аз лично не нося, но това е, защото косата ми нищо не може да я спаси :D


Попринцип, има и още неща, които можем да носим със себе си, като конец за зъби, дъвка, парфюмче..., но да се придържаме към малките чанти ;)

Това са моите ТОП 5 и се надявам да са ви били полезни!

Желая ви успешен и свеж ден

0 comments

Recent Posts

See All